loader
banner

Аналітикиня Школи політичної аналітики – ПОЛІС Наталія Малиновська стала переможицею програми «Talents For Ukraine» від KSE Foundation: Backend у категорії «Розвиток людського капіталу».

Наталія Малиновська — кандидатка політичних наук і викладачка кафедри національної безпеки та політології НаУОА. Вона досліджує політичні та гендерні питання в контексті мусульманських країн, зокрема вплив політичних і релігійних процесів на права жінок.

У 2021 році видала книжку «Жіночий емірат»? Політикині мусульманського світу», яка стала бестселером і була відзначена журналом «Elle» як одна з найкращих книг про жіноче лідерство.
Наразі Наталія завершує роботу над дослідженням столітньої історії прав жінок в Афганістані. Над цим дослідженням вона працювала під час стажувань у Фрайбурзькому інституті перспективних досліджень (Freiburg Institute for Advanced Studies – FRIAS, Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, Фрайбург, Німеччина, квітень-жовтень 2022), а далі під час стажування в Центрі сучасних сходознавчих досліджень імені Лейбніца (Leibniz-Zentrum Moderner Orient, Берлін, Німеччина, листопад 2022-лютий 2023).

Talents for Ukraine – програма грантової підтримки яскравих, креативних й талановитих українців, започаткована KSE Foundation за підтримки міжнародних благодійників у 2022 році
У 2023 році на конкурс було подано близько 3500 заявок і відзначили 150 видатних Українців, створивши KSE 150.
У 2024 конкурс продовжили. Більше інформації про переможців на сайті програми.