loader
banner

Члени ШПА ПОЛІС реалізовують проєкт Жана Моне “Поліс: студії принципів та цінностей європейської політики від Перікла до сучасності” за фінансової підтримки Європейського Союзу. В межах проєкту розпочинається сертифікатна програма “Вступ до європейської політики: початки, принципи та цінності”.

Викладачі: доктор філософських наук, професор, проректор із науково-педагогічної роботи НаУОА, координатор проєкту Дмитро Шевчук і кандидат наук із державного управління, доцент Віталій Лебедюк.

“Сьогодні дуже важливо, щоб студенти й усі зацікавлені мали можливість познайомитися із фундаментальними ідеями європейської політичної філософії. Ці ідеї визначили принципи політики в країнах Європи та їх політичну культуру. З огляду на євроінтеграційні прагнення України ці ідеї та принципи мають стати частиною також і нашої політичної культури”, – зазначив Дмитро Шевчук.

Курс присвячений представленню основних принципів європейської політики від початку до сучасності. Під час вивчення курсу лектори закцентують увагу на питанні формування європейської системи цінностей, яка є в основі політики, основних понять, що визначають сутність розуміння політики в Європі. Курс матиме міждисциплінарний характер і враховуватиме підходи, які існують у політичній філософії, політології, теорії міжнародних відносин, праві та соціальній теорії.

Курс буде викладатися українською мовою. Участь є безкоштовною. Після успішного завершення, слухачі отримають сертифікат.

Зареєструватися можна за покликанням.