loader
banner

У Рівному 18 травня 2024 року відбувся Обласний форум громадянського суспільства “Дієві та впливові 2.0”, організований Громадянською мережею ОПОРА. Форум зібрав понад 70 представників різних секторів – організації громадянського суспільства, бізнесу та влади. Учасники ділилися своїм досвідом і обговорювали ідеї для спільного розвитку та відновлення громад.

У підсумку учасники напрацювали рекомендації для вдосконалення Обласної програми розвитку громадянського суспільства та підписали Меморандум про співпрацю організацій громадянського суспільства Рівненщини.

Форум “Дієві та впливові 2.0” – це продовження доброї традиції налагодження комунікації між владою та громадським сектором, а також можливостей теплих зустрічей та пошуку натхнення для спільноти організацій громадянського суспільства.

“Цей форум — це ще один крок на шляху до покращення партнерства між різними секторами суспільства. Сподіваємося, що спільна праця принесе реальні результати та позитивні зміни для нашої області”, – сказав голова РОО ВГО Громадянська мережа “ОПОРА” Андрій Токарський.

На першій панельній дискусії “Як будувати відкриту співпрацю між владою та громадськістю, або чому без цього не зможуть розвиватися громади”, запрошені поділились своїми думками щодо механізмів налагодження комунікації між владою та громадою. У другій дискусії “Бізнес та громадський сектор: як взаємодіяти” участь взяли представники бізнесу та громадських організацій. Після дискусій, учасники форуму відвідали воркшопи для посилення компетенцій представників громадянського суспільства. Окрім дискусій та воркшопів, учасники долучилися до підготовки рекомендацій, щоб вдосконалити Обласну програму розвитку громадянського суспільства в Рівненській області на період 2022-2026 років.

Матеріали та фото із сторінки Громадянської мережі ОПОРА (Рівне)